torsdag, april 28

Ingen tid

Hejsan!
Måste säga att tiden bara springer iväg. På påsklovet ville man bara vara ute och sola, sen blev det skola och ingen tid alls! Men nu, nu ska jag minsann bättra mig och blogga så jag kommer ikapp. Påsklovet var heelt underbart! Soligt och varmt varje dag i Lidköping vilket ledde till att jag var ute i sommarhuset och pressade nästan varje dag vilket verkligen har gett resultat! Är helt överlycklig för jag brukar tidigare år inte bli brun fort men nu bara kom det från ingenstans. Jag jämförde mig på en bild från veckan innan och det var sjukt mycket skillnad. Innan var jag en blekfis ;)
Jag badade i sjön med Evelina, lagade blå pannkakor, firade en 17års Elin med födelsedagspicknick, spelade in klipp till en film vi snickrar på i multimediakursen i skolan, köpte mjölk från en bondgård och firade påskafton med ett mycket härligt gäng. Fick ett påskägg från Evelina, mamma och syster och en påskpresent från Anja. Jättemysig påsk har jag haft och jag hoppas att ni också haft det bra!
puss

1 kommentar:

  1. elinflickan9 maj 2011 22:59

    Piknicken var en höjdare du ! Riktig underbart väder,plats och massa fin Elvira. Vilket gjorde detta ännu bättre. pusspuss. <3

    SvaraRadera

Om du inte har google-konto,
klicka på namn/webbadress för att kommentera!